Uw  dakdekker  in  de  regio  Twente

Uw dakdekker...

E.P. Dakbedekking is uw dakdekker uit Enschede met ruim 15 jaar ervaring in de dakdekkers branche. Wij zijn gevestigd in Enschede in een ruim bedrijfspand waarin zich het magazijn en kantoorruimte bevind. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn alleen tevreden als u ook tevreden bent! Met onze ervaring en kenis van materialen zijn veel tevreden klanten u al voorgegaan. E.P. Dakbedekking is daarmee een begrip in de regio.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in de hele regio Twente. Denk hierbij aan alle plaatsen rondom Enschede, Oldenzaal, Almelo, Hengelo.

E.P. Dakbedekking koopt slim in en kan u daardoor absoluut de scherpste aanbieding doen van de regio! Overtuig u zelf en bel ons vandaag nog om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

 

  Weten met wie U zaken doet...

Omdat wij begrijpen dat u graag weet met wie u zaken doet heeft E.P. Dakbedekking zich laten certificeren door de Stichting MKB. Hiervoor is een onafhankelijk certificerings bureau aangesteld die onze onderneming heeft gecontroleerd op oa N.A.W. gegevens, Algemene Voorwaarden en Garantiebepalingen. Zo weet u als klant wie er bij u op het dak staat!